Tekintse meg gépjármű kínálatunkat!

Készpénzes gépjármű felvásárlás

Egy használt gépjármű eladása számos nehézséggel jár. Szolgáltatásaink között szerepel a készpénzes gépjármű felvásárlás. Készséggel állunk az Ön rendelkezésre, ha nem az általunk kínált gépkocsit kívánja megvásárolni vagy csak eladni kívánja régi gépkocsiját.

A gépjármű állapotfelmérését követően kollégánktól valós képet és árat kap az Ön által eladásra kínált gépkocsiról. Az ajánlatunk elfogadása esetén adás-vételi szerződést kötünk és az Ön által megjelölt módon kiegyenlítjük a gépkocsi teljes vételárát.

Bővebben
Bizományosi értékesítés

Abban az esetben, ha az általunk kínált vételi ajánlat nem felel meg az Ön számára, a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja a gépjárműve értékesítésének a bizományosi értékesítés.

A gépkocsija értékesítésére bizományosi szerződést írunk alá, melyben rögzítjük az eladási árat, illetve bizományosi díjat, melynek ellenében hirdetjük, bemutatjuk és leközvetítjük a vásárlóknak.

Bővebben
Finanszírozási ügyintézés

A banki hitelkonstrukciókat olyan magánszemélyeknek, egyéni és társas vállalkozóknak, illetve gazdasági társaságoknak ajánljuk, akik az autóvásárlás időpontjában nem rendelkeznek a gépjármű teljes vételárával, annak finanszírozásához szükséges készpénzzel, illetve anyagi erőforrásaikat más módon kívánják csoportosítani.

Vásárlóink számára a legkedvezőbb feltételekkel rendelkező konstrukciót megtalálva segítünk hozzájutni a kiválasztott gépjárműhöz.

Bővebben
Biztosítás kötés ügyintézés

Az Autócentrum Római számos hazai biztosító társasággal áll kapcsolatban, így ajánlataikból mindig megtalálja a legkedvezőbb konstrukciót, akár Casco, akár kötelező biztosításról legyen szó.

Bővebben
Érdeklődjön szolgáltatásaink iránt.

Keressen minket!

  Nyitvatartás
  • Hétfő 9:00 - 18:00
  • Kedd 9:00 - 18:00
  • Szerda 9:00 - 18:00
  • Csütörtök 9:00 - 18:00
  • Péntek 9:00 - 18:00
  • Szombat 9:00 - 13:00
  • Vasárnap Zárva